Horeca, bakkerij en toerisme

Bij de opleidingen horeca en bakkerij draait het om gastvrijheid, eten en drinken. Je maakt gerechten, broden of banket in de keuken of bakkerij, of je bedient gasten in een café, restaurant of hotel. En wie weet begin je later zelf wel een leuke tent.

Ontwikkel jezelf bij Noorderpoort

De wereld staat nooit stil. Blijf je ontwikkelen en leer een vak waar je niet alleen goed in wordt, maar ook goed in blijft. Gewoon doen. Daar staan we voor. Daarom leer je bij Noorderpoort niet alleen de theorie, maar doe je tijdens je opleiding al ontzettend veel praktijkervaring op. 

Interessante opleidingen

Allround hospitality medewerker
Niveau 3 Boumaboulevard 113

Boulanger
Niveau 4 Boumaboulevard 113

Eerste medewerker fastservice
Niveau 3 P.C. Hooftlaan 1

Gastheer/Gastvrouw
Niveau 2 Boumaboulevard 113

Hotelschool – verkort (manager/ondernemer horeca – verkort)
Niveau 4 Boumaboulevard 113

Hotelschool (manager/ondernemer horeca)
Niveau 4 Boumaboulevard 113

Kok
Niveau 2 Boumaboulevard 113

Leidinggevende bakkerij
Niveau 4 Boumaboulevard 113

Leidinggevende bediening
Niveau 4 Boumaboulevard 113

Leidinggevende keuken
Niveau 4 Boumaboulevard 113

Leidinggevende Leisure & Events
Niveau 4 Boumaboulevard 113

Leidinggevende travel & hospitality
Niveau 4 Boumaboulevard 113

Luchtvaartdienstverlener
Niveau 4 Boumaboulevard 113

Medewerker fastservice
Niveau 2 P.C. Hooftlaan 1

Meewerkend horeca ondernemer
Niveau 4 Boumaboulevard 113

Patissier
Niveau 4 Boumaboulevard 113

Tweetalige Hotelschool
Niveau 4 Boumaboulevard 113

Uitvoerend bakker
Niveau 2 Boumaboulevard 113

Zelfstandig medewerker leisure & events
Niveau 3 Boumaboulevard 113

Zelfstandig medewerker travel & hospitality
Niveau 3 Boumaboulevard 113

Zelfstandig werkend bakker
Niveau 3 Boumaboulevard 113

Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw
Niveau 3 Boumaboulevard 113

Zelfstandig werkend kok
Niveau 3 Boumaboulevard 113