;

Leidinggevende bediening

Leerweg
BBL deeltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
3 jaar
Crebo
25170
Locatie
Boumaboulevard 113, Groningen
Leidinggevende Bediening

Alles over deze opleiding

Als leidinggevende in de bediening ben jij altijd bezig met de vraag: hoe kunnen we de gasten nog beter van dienst zijn? Je haalt het beste uit jouw medewerkers en zorgt ervoor dat zij goede service verlenen. Samen met jouw team geef je jouw gasten een aangenaam verblijf.

Over jou

  • Je hebt een klantgerichte en gastvrije houding
  • Je kunt mensen motiveren
  • Je kunt goed omgaan met stress

Tijdens deze driejarige opleiding ga je anderhalve dag naar school en werk je minimaal 20 uur per week bij een erkend leerbedrijf.   

Op school leer je de theorie van het vak. Daarnaast besteden we een ochtend aan de leidinggevende aspecten. Onderwerpen die aan de orde komen zijn: plannen, begroten, inkopen, budgetteren, en het werven, aansturen, begeleiden en beoordelen van medewerkers. 

Kom langs om te eten of te drinken

Een ruimte om te vergaderen, een lekkere lunch, een verzorgd diner, of gewoon een kop koffie of thee? Bij ons ben je aan het goede adres. We heten je van harte welkom in onze vergaderzalen, grand café en restaurants. Het ontvangst, de bediening en de keuken worden volledig gerund door onze studenten.

3 studenten in het grand café

Locaties

Boumaboulevard 113

Groningen

Wij bieden meer dan alleen opleidingen. In het leerbedrijf maken onze studenten kennis met alle onderdelen van hun toekomstige beroep. Met veel enthousiasme runnen ze onder andere een bakkerswinkel, een evenementenbureau, meerdere restaurants, een kapsalon en een beautysalon.

Adres

Boumaboulevard 113
9723 ZS Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen