2020 Thirza Noorderpoorters 02

Werken bij Noorderpoort

Bij Noorderpoort help je vakmensen om het beste uit zichzelf te halen. Studenten, die aan het begin van hun loopbaan staan. Maar ook volwassenen, die zichzelf verder ontwikkelen. In vakken die de regio én heel Nederland hard nodig heeft.

Dit is werken bij Noorderpoort 

Noorderpoort is één van de grootste mbo-opleiders van Noord-Nederland. Maar we kiezen voor ‘klein’. We hebben overzichtelijke scholen, met een eigen karakter, waar iedereen elkaar kent. 

Zo hebben we alle aandacht voor de ontwikkeling van ‘onze vakmensen’: elke mbo-student, elke volwassen professional die bij ons leert én elke medewerker. We geven hen – en jou dus ook – de gelegenheid om zich een leven lang te ontwikkelen. Dat maakt dat Noorderpoort-collega’s elke dag gedreven aan de slag gaan en best wel trots zijn op hun werk.

Zo werkt solliciteren

 1. Reageer op een vacature die bij jou past.
  Bekijk onze vacatures
 2. Persoonlijk gesprek
  Ben je een passende kandidaat, dan krijg je een uitnodiging voor een gesprek met de leidinggevende van de functie waarop je solliciteert.
   
 3. Arbeidsvoorwaarden
  Zijn jij en wij een match? Dan bespreek je salaris en arbeidsvoorwaarden met een van onze HR-collega’s.
   
 4. Zijn we het eens?
  Welkom aan boord! We zorgen voor een goed introductieprogramma, zodat jij je thuis voelt, je de weg leert kennen en met duidelijke afspraken aan de slag kan.
   

Meer weten of heb je vragen?

Verzetsstrijderslaan 4
9727 CE Groningen

050 - 59 77 400
Bestuursbureau

Klaar om te wenden

Wim van de Pol, voorzitter College van Bestuur: ‘Bijzonder woord hè, wendkracht? Dat hebben we bedacht om de wendbaarheid en flexibiliteit van onze studenten en medewerkers mee uit te drukken. Het staat voor inspelen op ontwikkelingen, vernieuwen en experimenteren. Het staat ook voor doen in de praktijk en leren van onze ervaringen. Kom je bij ons van de opleiding, dan heb je leren doen én leren manoeuvreren. Klaar om te wenden!’

Herb-e de zelfgemaakt elektrische auto van Noorderpoort