;

Leidinggevende travel & hospitality

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
3 jaar
Crebo
25647
Locatie
Boumaboulevard 113, Groningen
Travelhospitality Niv4 1 Toerismerecreatie Euroborg

Alles over deze opleiding

Leiding geven in de toeristische sector. Dat doe jij als leidinggevende travel & hospitality. Je werkt bij een (online) reisbureau of een touroperator, of als frontoffice medewerker bij een hotel. Jij voelt goed aan wat je voor je klanten/gasten kunt betekenen en biedt iedereen een topservice.

Over jou

  • Je hebt een klantgerichte en gastvrije houding
  • Je hebt interesse in andere mensen, landen en culturen
  • Je denkt in oplossingen

Je hebt het hele eerste leerjaar en een groot deel van het tweede jaar lessen op school. Je leert bijvoorbeeld hoe je verkoopgesprekken voert, receptiewerkzaamheden uitvoert of wat er op vakantiebestemmingen te zien en te doen is. Op deze manier start je goed voorbereid aan de stages die je daarna gaat lopen. 
 
In het eerste jaar ga je op excursie in Nederland en in het buitenland. In het tweede jaar maak je een taal- en cultuurreis naar het buitenland.

Locaties

Boumaboulevard 113

Groningen

Wij bieden meer dan alleen opleidingen. In het leerbedrijf maken onze studenten kennis met alle onderdelen van hun toekomstige beroep. Met veel enthousiasme runnen ze onder andere een bakkerswinkel, een evenementenbureau, meerdere restaurants, een kapsalon en een beautysalon.

Adres

Boumaboulevard 113
9723 ZS Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen