;

Leidinggevende bakkerij

Leerweg
BBL deeltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
3 jaar
Crebo
25720
Locatie
Boumaboulevard 113, Groningen
Leidinggevende Bakkerij

Alles over deze opleiding

Als leidinggevende in een bakkerij ben je er verantwoordelijk voor dat alles goed verloopt in de bakkerij. Je coördineert en verdeelt de werkzaamheden. Je zorgt dat de producten de juiste kwaliteit hebben. En natuurlijk help je ook mee met het maken van heerlijke broden en banket.

Over jou

  • Je kunt mensen motiveren
  • Je bent creatief
  • Je kunt goed omgaan met stress

Tijdens deze driejarige opleiding ga je anderhalve dag naar school en werk je minimaal 20 uur per week bij een erkend leerbedrijf. 

Op school leer je de theorie van het vak. Daarnaast besteden we een ochtend aan de leidinggevende aspecten. Onderwerpen die aan de orde komen zijn: plannen, begroten, inkopen, budgetteren, en het werven, aansturen, begeleiden en beoordelen van medewerkers. 

Aan het begin van de opleiding kies je richting je wil gaan doen: brood, banket, of brood én banket. 

Brood en gebak uit eigen bakkerij

Heb je zin in heerlijke koekjes, vers brood of lekker gebak? De studenten van onze bakkersopleidingen maken dagelijks verse brood- en banketproducten. Deze zijn te koop in de bakkerijwinkel van onze school. Daarnaast kun je bij ons ook bestellingen doen.

Locaties

Boumaboulevard 113

Groningen

Wij bieden meer dan alleen opleidingen. In het leerbedrijf maken onze studenten kennis met alle onderdelen van hun toekomstige beroep. Met veel enthousiasme runnen ze onder andere een bakkerswinkel, een evenementenbureau, meerdere restaurants, een kapsalon en een beautysalon.

Adres

Boumaboulevard 113
9723 ZS Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen