;

Zelfstandig werkend bakker

Leerweg
BBL deeltijd
Niveau
Niveau 3
Duur
3 jaar
Crebo
25722
Locatie
Boumaboulevard 113, Groningen
Zelfstandig Werkend Bakker

Alles over deze opleiding

Brood, mueslibollen of luxe gebak. Als zelfstandig werkend bakker maak je het allemaal. De verschillende producten uit het assortiment presenteer je aantrekkelijk in de winkel.

Over jou

  • Je bent creatief
  • Je werkt nauwkeurig
  • Je kunt goed plannen

Je gaat één dag per week naar school. Je praktijkopdrachten voer je uit binnen jouw leerbedrijf. In het eerste jaar werk je met brood en banket. Daarna kies je voor een richting waarin je je verder wilt specialiseren: brood, banket of een combinatie van beide. Ook leren we je jouw ideeën over assortiment en receptuur verder te ontwikkelen en uit te werken. 

Brood en gebak uit eigen bakkerij

Heb je zin in heerlijke koekjes, vers brood of lekker gebak? De studenten van onze bakkersopleidingen maken dagelijks verse brood- en banketproducten. Deze zijn te koop in de bakkerijwinkel van onze school. Daarnaast kun je bij ons ook bestellingen doen.

Locaties

Boumaboulevard 113

Groningen

Wij bieden meer dan alleen opleidingen. In het leerbedrijf maken onze studenten kennis met alle onderdelen van hun toekomstige beroep. Met veel enthousiasme runnen ze onder andere een bakkerswinkel, een evenementenbureau, meerdere restaurants, een kapsalon en een beautysalon.

Adres

Boumaboulevard 113
9723 ZS Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen