IT

Weet jij wat de overeenkomst is tussen winkels, scholen, ziekenhuizen en fabrieken? Informatietechnologie (IT) is er onmisbaar. Dat geldt ook voor ons dagelijks leven. Kijk bijvoorbeeld eens naar de nieuwste auto’s. Of het nu gaat om beheer, security of software ontwikkeling: IT-specialisten dragen bij aan oplossingen voor de toekomst.

Ontwikkel jezelf bij Noorderpoort

De wereld staat nooit stil. Blijf je ontwikkelen en leer een vak waar je niet alleen goed in wordt, maar ook goed in blijft. Gewoon doen. Daar staan we voor. Daarom leer je bij Noorderpoort niet alleen de theorie, maar doe je tijdens je opleiding al ontzettend veel praktijkervaring op. 

Jongen in klas achter laptop

Digitale werkplaats

Onze digitale werkplaats noemen we Kasteel.gro, het nieuwe kasteel, is een broedplaats, een playground en een werkplaats voor digitaal vakmanschap in Noord-Nederland. Wisselwerking tussen samenleving, studenten, docenten en bedrijven staat centraal. En ook tussen werken en leren, tussen digitaal en gewone taal, tussen praktisch en durven dromen. Met trainingen, opleidingen, masterclasses, hackathons, congressen wordt de combinatie gemaakt tussen werken en leren.