Noorderpoort 01

Voor decanen

Een opleiding kiezen is soms best lastig. Als decaan of mentor speel je een belangrijke rol in het keuzeproces van je leerlingen. Ook wij willen daar zo goed mogelijk mee helpen, zodat leerlingen een opleiding kiezen die goed bij hen past. Op deze pagina vind je handige informatie om je leerlingen nog beter te kunnen helpen met hun keuze voor de toekomst.

Decanennieuwsbrief

Als decaan ontvang je van ons geregeld een nieuwsbrief om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden van het laatste nieuws, veranderingen en andere zaken die van belang zijn om je leerlingen te helpen.  

Ontvang je de decanennieuwsbrief nog niet? Neem dan contact op met Erik Jonker:

Online studiekeuze hulp

Leerlingen die twijfelen, of nog wat laatste vragen hebben of echt nog geen flauw idee hebben welke opleiding ze willen doen. Een opleiding kiezen doet iedere leerling op zijn/haar eigen tempo en manier. Ook online willen we daarbij zo goed mogelijk helpen. Op de pagina 'Hulp bij studiekeuze' helpen we jouw leerlingen op weg.   
 

Voorlichtingsactiviteiten

Met verschillende Noordelijke roc’s organiseren op dezelfde momenten in het jaar verschillende voorlichtingsactiviteiten. Van de jaarlijkse open dagen tot meeloopdagen. Leerlingen zijn van harte welkom om sfeer te komen proeven bij Noorderpoort en meer te horen over onze opleidingen 

(Bijzondere) toelatingseisen

Voor het ene beroep is de kans op een werk- of stageplek groter dan voor het andere. Daarom is er bij sommige opleidingen een beperkt aantal opleidingsplekken (numerus fixus).  Ook stellen een aantal opleidingen extra toelatingseisen.

Handige linkjes

Je leerlingen meer vertellen over:

Meer weten?

Hotspot

Nog vragen?

Studie & Advies

Voor al jouw vragen over onze opleidingen, trainingen en cursussen

0800 66 77 88 5 hotspot@noorderpoort.nl