;

Boulanger

Leerweg
BBL deeltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
1 jaar
Crebo
25614
Locatie
Boumaboulevard 113, Groningen
Boulanger

Alles over deze opleiding

Als boulanger ben je de specialist onder de bakkers. Je bent een echte vakman of vakvrouw met een passie voor brood. Je werkzaamheden zijn heel afwisselend: van ontwikkelen en uitvoeren, tot presenteren en verkoopklaar maken van ambachtelijke boulangerieproducten. Geen dag is hetzelfde!

Over jou

  • Je bent al een ervaren broodbakker
  • Je bent een teamspeler
  • Je bent creatief

Deze opleiding is gericht op ervaren broodbakkers of vakmensen die een diploma voor zelfstandig werkend bakker hebben gehaald.

Je gaat aan de slag in onze moderne bakkerij waar je leert om met ambachtelijke technieken bijzondere boulangerieproducten te maken. Denk aan desembrood, baguettes, ciabatta’s, broodsoorten met rogge, kookstukken en verschillende zoete broodsoorten al dan niet getoerd. Daarnaast leer je ook een sierstuk maken.  

Professionals uit de bakkerswereld verzorgen enkele gastlessen. 

Brood en gebak uit eigen bakkerij

Heb je zin in heerlijke koekjes, vers brood of lekker gebak? De studenten van onze bakkersopleidingen maken dagelijks verse brood- en banketproducten. Deze zijn te koop in de bakkerijwinkel van onze school. Daarnaast kun je bij ons ook bestellingen doen.

Locaties

Boumaboulevard 113

Groningen

Wij bieden meer dan alleen opleidingen. In het leerbedrijf maken onze studenten kennis met alle onderdelen van hun toekomstige beroep. Met veel enthousiasme runnen ze onder andere een bakkerswinkel, een evenementenbureau, meerdere restaurants, een kapsalon en een beautysalon.

Adres

Boumaboulevard 113
9723 ZS Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen