;

Zelfstandig werkend kok

Leerweg
BBL deeltijd
Niveau
Niveau 3
Duur
3 jaar
Crebo
25182
Locatie
Boumaboulevard 113, Groningen
Zelfstandig Werkend Kok

Alles over deze opleiding

Van het bereiden van gerechten tot het bestellen van goederen. En van het voorbereiden van de keuken tot het opruimen en afsluiten. Als zelfstandig werkend kok heb je een afwisselende baan.

Over jou

  • Je werkt nauwkeurig
  • Je bent stressbestendig
  • Je hoofd loopt over van ideeën voor nieuwe recepten en smaakcombinaties

Tijdens deze driejarige opleiding ga je één dag in de week naar school. Je werkt daarbij minimaal 20 uur per week in een erkend leerbedrijf. Op school leer je hoe je keukenvoorraden opslaat en beheert. Je ontwikkelt nieuwe recepten en garnituren en je leert winstmarges te berekenen. Je praktijkopdrachten voer je uit binnen jouw leerbedrijf.

Is 'on the job' iets voor jou?
Noorderpoort biedt deze BBL-opleiding ook 'on the job' aan: Zelfstandig werkend kok (on the job). Je volgt je theorielessen dan niet op school, maar bij andere bedrijven.

Is Schiermonnikoog iets voor jou?
Noorderpoort biedt deze BBL-opleiding ook aan op Schiermonnikoog: Zelfstandig werkend kok (Schier Academy). Je leert, werkt en woont dan op het eiland.

Kom langs om te eten of te drinken

Een ruimte om te vergaderen, een lekkere lunch, een verzorgd diner, of gewoon een kop koffie of thee? Bij ons ben je aan het goede adres. We heten je van harte welkom in onze vergaderzalen, grand café en restaurants. Het ontvangst, de bediening en de keuken worden volledig gerund door onze studenten.

3 studenten in het grand café

Locaties

Boumaboulevard 113

Groningen

Wij bieden meer dan alleen opleidingen. In het leerbedrijf maken onze studenten kennis met alle onderdelen van hun toekomstige beroep. Met veel enthousiasme runnen ze onder andere een bakkerswinkel, een evenementenbureau, meerdere restaurants, een kapsalon en een beautysalon.

Adres

Boumaboulevard 113
9723 ZS Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen