Sfeer KTM 03

Voorlichtingsactiviteiten

Wil jij naar het mbo en ben je je aan het oriënteren op een leuke opleiding? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen jou om de juiste opleiding te kiezen. Met onze voorlichtingsactiviteiten kun je nu alvast ervaren hoe een opleiding is en wat het beroep inhoudt. Dan kun jij je straks aanmelden bij de opleiding die bij jou past!

LOEKS

Zit jij in het derde leerjaar van het vmbo-tl? Dan kun je met een aantal klasgenoten meedoen met praktijksimulatiemiddagen. Tijdens een praktijksimulatiemiddag vertelt een docent en/of student over de opleiding en voer je zelf praktijkopdrachten uit.

Meeloopdagen

Zit jij op het vmbo en ben je nog niet zeker van je studiekeuze? Of wil je alvast sfeer proeven op de school waar jij graag naartoe wilt? Kom dan een dagdeel meelopen bij een opleiding van Noorderpoort.

Open dagen

We organiseren een aantal keer per jaar ook grote voorlichtingsevents, zoals open dagen en studiekeuze-events. Op deze dagen zijn onze scholen open. Je ben dan van harte welkom om al je vragen te stellen aan onze docenten en studenten, en om de sfeer op de scholen te proeven.

Meer weten over studeren bij Noorderpoort?

In ons magazine 'De Noorderpoorter' lees je verhalen over studeren bij Noorderpoort, krijg je studiekeuzetips, wijze studieadviezen, en maak je kennis met studenten die graag over hun opleiding vertellen.

Vraag 'De Noorderpoorter' aan

Nog vragen?

Studie & Advies

Voor al jouw vragen over onze opleidingen, trainingen en cursussen

0800 66 77 88 5 hotspot@noorderpoort.nl