;

Gastheer/Gastvrouw

Leerweg
BBL deeltijd
Niveau
Niveau 2
Duur
2 jaar
Crebo
25168
Locatie
Boumaboulevard 113, Groningen
Allround Hospitality Medewerker

Alles over deze opleiding

Als gastheer/gastvrouw ben je er voor je gasten. Van ontvangst tot vertrek zorg je ervoor dat ze een aangenaam verblijf hebben. Jij bent het visitekaartje van het restaurant, hotel of vergader-/congrescentrum waar jij werkt.

Over jou

  • Je kunt duidelijk communiceren en goed luisteren
  • Je bent klantgericht
  • Je ziet er netjes en verzorgd uit

Naast theorielessen krijg je op school verschillende workshops en trainingen, zoals: serveertechnieken, draagtechnieken, bier tappen, barista-training en wijnkennis.

Is Schiermonnikoog iets voor jou?
Noorderpoort biedt deze BBL-opleiding ook aan op Schiermonnikoog: Gastheer/Gastvrouw (Schier Academy). Je leert, werkt en woont dan op het eiland.

Kom langs om te eten of te drinken

Een ruimte om te vergaderen, een lekkere lunch, een verzorgd diner, of gewoon een kop koffie of thee? Bij ons ben je aan het goede adres. We heten je van harte welkom in onze vergaderzalen, grand café en restaurants. Het ontvangst, de bediening en de keuken worden volledig gerund door onze studenten.

3 studenten in het grand café

Locaties

Boumaboulevard 113

Groningen

Wij bieden meer dan alleen opleidingen. In het leerbedrijf maken onze studenten kennis met alle onderdelen van hun toekomstige beroep. Met veel enthousiasme runnen ze onder andere een bakkerswinkel, een evenementenbureau, meerdere restaurants, een kapsalon en een beautysalon.

Adres

Boumaboulevard 113
9723 ZS Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen