Timmerman Niv2+3 2 Bouwenwonen Berstadskanaal

Docent worden? Dat kan

Maar niet zomaar. Binnen Noorderpoort krijgen we wekelijks veel open sollicitaties binnen. Daar worden we natuurlijk erg blij van. Maar werken in het onderwijs kan niet zomaar. Het is een vak. Omdat we jou wel heel graag enthousiast maken voor dit vak, organiseren we verschillende informatiebijeenkomsten voor potentiële zij-instromers.

Tijdens zo’n bijeenkomst zoomen we verder in op werken in het mbo. Welke mogelijke bevoegdheidstrajecten komen hierbij kijken? En hoe is Noorderpoort als werkgever? Het ervaringsverhaal van één van onze collega’s, die op dit moment een pdg-traject (pedagogisch-didactisch getuigschrift) voor zij-instromers volgt, spreekt daarbij nog het meest tot de verbeelding.

Ben je na afloop van de bijeenkomst nog steeds enthousiast, dan word je in de gelegenheid gesteld om een dag(deel) mee te lopen op een school en/of een gastcollege te geven. We hebben de overtuiging dat je op basis van deze voorbereiding een beter beeld krijgt van werken in het onderwijs. We maken natuurlijk graag iedereen enthousiast over dit mooie vak. Maar wel op basis van de juiste informatie en voorbereiding.

Denk je er al een tijdje over na om te werken in het onderwijs? Lijkt het je leuk om voor de klas willen staan, maar weet je niet wat hier allemaal bij komt kijken? Stuur dan je cv en motivatie naar info-zij-instroom@noorderpoort.nl.