;

Kok

Leerweg
BBL deeltijd
Niveau
Niveau 2
Duur
2 jaar
Crebo
25180
Locatie
Boumaboulevard 113, Groningen
Kok

Alles over deze opleiding

Als kok voer je de dagelijkse werkzaamheden in de keuken uit. Je bereidt de mise en place voor, zoals het wassen en snijden van ingrediënten. Daarna bereid je de maaltijden voor de gasten en presenteert deze op een mooi opgemaakt bord. Na het koken maak je de keuken schoon. Dankzij jou kunnen je gasten genieten van een heerlijke maaltijd.

Over jou

  • Je kunt veilig en hygiënisch werken
  • Je bent stressbestendig
  • Je kunt goed samenwerken

Tijdens deze tweejarige opleiding ga je één dag naar school en werk je minimaal 20 uur per week bij een erkend leerbedrijf. 

Is Schiermonnikoog iets voor jou?
Noorderpoort biedt deze BBL-opleiding ook aan op Schiermonnikoog: Kok (Schier Academy). Je leert, werkt en woont dan op het eiland.

Kom langs om te eten of te drinken

Een ruimte om te vergaderen, een lekkere lunch, een verzorgd diner, of gewoon een kop koffie of thee? Bij ons ben je aan het goede adres. We heten je van harte welkom in onze vergaderzalen, grand café en restaurants. Het ontvangst, de bediening en de keuken worden volledig gerund door onze studenten.

3 studenten in het grand café

Locaties

Boumaboulevard 113

Groningen

Wij bieden meer dan alleen opleidingen. In het leerbedrijf maken onze studenten kennis met alle onderdelen van hun toekomstige beroep. Met veel enthousiasme runnen ze onder andere een bakkerswinkel, een evenementenbureau, meerdere restaurants, een kapsalon en een beautysalon.

Adres

Boumaboulevard 113
9723 ZS Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen