;

Gastheer/Gastvrouw

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 2
Duur
2 jaar
CreboNr
25168
Locatie
Boumaboulevard 113, Groningen
Gastheer/Gastvrouw

Alles over deze opleiding

Als gastheer/gastvrouw ben je er voor je gasten. Van ontvangst tot vertrek zorg je ervoor dat ze een aangenaam verblijf hebben. Jij bent het visitekaartje van het restaurant, hotel of vergader/congrescentrum waar jij werkt.

Over jou

  • Je kunt duidelijk communiceren en goed luisteren
  • Je bent klantgericht
  • Je ziet er netjes en verzorgd uit

Naast theorielessen krijg je verschillende workshops en trainingen, zoals: serveertechnieken, draagtechnieken, bier tappen, barista-training en wijnkennis. Ook doe je verschillende praktijkopdrachten, bijvoorbeeld: gastheer/-vrouw zijn voor gasten op school, deelnemen aan excursies of meedoen aan wedstrijden.

Kom langs om te eten of te drinken

Voor een vers belegd broodje, kopje soep of een warm lunchgerechtje kunt u terecht in het Grand Café. Er zijn twee mooie restaurants, Enter en Escape, waar we onze lunches, diners en buffetten verzorgen.

3 studenten in het grand café

Locaties

Boumaboulevard 113

Groningen

Wij bieden meer dan alleen opleidingen. In het leerbedrijf maken onze studenten kennis met alle onderdelen van hun toekomstige beroep. Met veel enthousiasme runnen ze onder andere een bakkerswinkel, een evenementenbureau, meerdere restaurants, een kapsalon en een beautysalon.

Adres

Boumaboulevard 113
9723 ZS Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen