;

Uitvoerend bakker

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 2
Duur
2 jaar
Crebo
25721
Locatie
Boumaboulevard 113, Groningen
Uitvoerend Bakker

Alles over deze opleiding

Als bakker werk je iedere dag in de geur van versgebakken brood, taart en koekjes. Al deze producten maak jij zelf, aan de hand van een recept. Dat doe je met behulp van verschillende machines en speciaal bakkerijgereedschap.

Over jou

  • Je bent creatief
  • Je werkt hygiënisch
  • Je kunt goed omgaan met stress

Je leert dit vak vooral door te doen. Daarom volg je veel praktijklessen in onze bakkerij op school. Hier leer je alle basistechnieken voor het maken van broden, koeken, taarten en chocolade.  

In het eerste jaar werk je met brood en banket. In het tweede jaar kies je voor een richting waarin je je verder wilt specialiseren. Dat kan brood, banket of een combinatie van beide zijn. 

Brood en gebak uit eigen bakkerij

Heb je zin in heerlijke koekjes, vers brood of lekker gebak? De studenten van onze bakkersopleidingen maken dagelijks verse brood- en banketproducten. Deze zijn te koop in de bakkerijwinkel van onze school. Daarnaast kun je bij ons ook bestellingen doen.

Locaties

Boumaboulevard 113

Groningen

Wij bieden meer dan alleen opleidingen. In het leerbedrijf maken onze studenten kennis met alle onderdelen van hun toekomstige beroep. Met veel enthousiasme runnen ze onder andere een bakkerswinkel, een evenementenbureau, meerdere restaurants, een kapsalon en een beautysalon.

Adres

Boumaboulevard 113
9723 ZS Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen