Npoo Beeldbank 11702

Vergaderzalen, Grand Café en Restaurants

Een ruimte om te vergaderen, een lekkere lunch, een verzorgd diner, of gewoon een kop koffie of thee? Bij ons ben je aan het goede adres. We heten je van harte welkom in onze vergaderzalen, grand café en restaurants. Het ontvangst, de bediening en de keuken worden volledig gerund door onze studenten.

Vergaderzalen

Ben je op zoek naar een vergaderruimte voor een teamoverleg, heidag, of cursus? Dan zijn onze vergaderzalen daar perfect geschikt voor. Wie hebben vier vergaderzalen voor verschillende groepsgroottes:

  • Pronkjewail: voor 15 personen
  • Stad: voor 35 personen
  • Ommeland: voor 35 personen
  • Stad en Ommeland samen: voor 70 personen

Alle zalen zijn voorzien van een monitor met aansluiting, een flipover, een pointer, een vergaderkoffer met benodigdheden, schrijfmateriaal en onbeperkt koffie/thee/water.

We bieden 2-, 4- of 8-uurs arrangementen aan, eventueel met lunch en/of diner. De arrangementen en kosten zijn op aanvraag.

De vergaderzalen zijn te reserveren van maandag t/m vrijdag, van 09:00 tot 19:00 uur. Een vroeger of later tijdstip kan in overleg.

Grand café

Voor een vers belegd broodje, kopje soep of een warm lunchgerecht kun je terecht in ons gezellige grand café. Maar ook voor een kopje koffie of thee, eventueel met iets lekkers uit de eigen bakkerij, ben je van harte welkom.

Het grand café is iedere werkdag geopend van 08:00 tot 21:00 uur. Tijdens weekenden en schoolvakanties zijn wij gesloten. Reserveren voor het grand café is niet nodig.

Restaurants

Naast een grand café hebben we ook twee mooie restaurants waar we lunches, diners en buffetten verzorgen: Proefwerk en Lokaal 050.

Voor lunches en diners hanteren we verschillende tijden en prijzen:

  Aanvang Prijzen
Lunch 12:00 uur
graag vooraf reserveren           
tussen € 6,- en € 10,-
exclusief consumpties
Driegangendiner   18:00 uur
graag vooraf reserveren
tussen € 12,- en € 16,-
exclusief consumpties

Het driegangendiner kun je naar wens tegen meerprijs uitbreiden met een extra gang. Onze gastvrouwen en gastheren adviseren je graag over een mooie, passende wijn bij de verschillende gangen. 

Reserveren voor de restaurants Proefwerk en Lokaal 050 is noodzakelijk. Tijdens weekenden en schoolvakanties zijn wij gesloten.

Arrangement aanvragen

Wil je reserveren voor een groep? Of wil je gebruikmaken van een combinatie van onze faciliteiten? Dan verzorgen we graag een arrangement op maat. Denk bijvoorbeeld aan een vergaderarrangement. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een offerte.

Adres en route

Het grand café en de restaurants zijn gevestigd in onze school in de Euroborg, Boumaboulevard 113 (ingang Grand Café) in Groningen.

  • Kom je op de fiets? Deze stal je eenvoudig voor de deur van de Euroborg.
  • Als je met de bus of trein komt, stap je uit op station Europark en loop je in 5 minuten naar de Euroborg.
  • De auto kun je parkeren (betaald) in de parkeergarage onder de Euroborg. Volg in de garage de borden Noorderpoort. 

Meer informatie

Heb je vragen of wil je gebruikmaken van het talent van onze studenten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op:

Contact

Vergaderzalen, Grand Café en Restaurants

Boumaboulevard 113 (ingang Grand Café)
9723 ZS Groningen


euroborg@noorderpoort.nl

Andere leerbedrijven van Noorderpoort

Noorderpoort heeft meer leerbedrijven in huis. Ook op andere vakgebieden kunnen onze studenten hun kennis en skills voor jou inzetten. Heb je een opdracht voor onze studenten of wil je gebruikmaken van de faciliteiten van onze leerbedrijven? Dat kan.

Ontdek wat wij nog meer voor je kunnen betekenen