Verkenningsjaar:
Vanaf september 2026 gaat er iets veranderen binnen deze opleiding. Je kiest dan voor een richting: ondernemer of manager (leidinggevende). Dit worden twee losse opleidingen: ondernemer hospitality (Hotelschool) en leidinggevende hospitality (Hotelschool). Beide opleiding starten met een verkenningsjaar, waarna je nog van richting kunt veranderen.
Heb jij een hospitalityhart? Schrijf je dan nu alvast in voor de opleiding Hotelschool (manager/ondernemer horeca). Na februari nemen we contact met je op om te horen welke richting jouw voorkeur heeft.
In deze opleiding leer je alles over het runnen van een horecaonderneming. Hoe je leiding geeft aan het personeel. Hoe je de bedrijfsvoering zo organiseert dat alles soepel loopt (van voedingsmiddelen en dranken inkopen tot reclame maken voor de zaak). Hoe je de financiële situatie van het bedrijf bewaakt.
We werken met verschillende leervormen: praktijk op school, (groeps)opdrachten, gewone lessen en stage. Je bent een deel van de week praktisch bezig in de horecagelegenheden binnen en buiten onze school.