Z078045

Hostessteam

Gasten ontvangen en zorgen dat alles op rolletjes loopt. Gastheren en gastvrouwen zijn onmisbare krachten tijdens evenementen. Ons hostessteam, bestaande uit ervaren studenten, helpen je graag om jouw event tot een succes te maken.

Wat kunnen we voor je betekenen

Dienstverlening en gastvrijheid zit in het DNA van de studenten van de luchtvaart- en toerisme-opleidingen. Al tijdens hun opleiding vormen ze een hostessteam (activiteitenteam) dat ondersteuning kan geven tijdens jouw evenement. Op die manier doen ze praktijkervaring op en ontwikkelen ze vaardigheden die noodzakelijk zijn voor het vak. 

Met veel enthousiasme helpt het hostessteam bij de uitvoering van uiteenlopende events, onder professionele begeleiding van hun docenten. Werkzaamheden die het hostessteam uitvoert, zijn onder meer: 

  • Gasten ontvangen
  • Assisteren tijdens workshops en congressen
  • Meewerken aan openingen en jubilea

Meer informatie

Heb je vragen of wil je dat onze studenten jouw evenement kommen ondersteunen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op:

Contact

Anky de Wilde / Hostessteam

Boumaboulevard 113
9723 ZS Groningen


ar.dewilde@noorderpoort.nl

Andere leerbedrijven van Noorderpoort

Noorderpoort heeft meer leerbedrijven in huis. Ook op andere vakgebieden kunnen onze studenten hun kennis en skills voor jou inzetten. Heb je een opdracht voor onze studenten of wil je gebruikmaken van de faciliteiten van onze leerbedrijven? Dat kan.

Ontdek wat wij nog meer voor je kunnen betekenen