;

Leidinggevende keuken (on the job)

Leerweg
BBL deeltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
3 jaar
Crebo
25181
Locatie
Boumaboulevard 113, Groningen
Leidinggevende Keuken (On The Job)

Alles over deze opleiding

Als leidinggevende in een keuken heb jij alles onder controle. Je verdeelt de taken, stuurt je collega’s aan en draait mee in de keuken. Ook zorg je ervoor dat de communicatie tussen de keuken en de bediening vlot verloopt. In de hectiek van een professionele keuken houd jij altijd het overzicht.

Over jou

  • Je kunt goed luisteren en helder communiceren
  • Je kunt mensen motiveren
  • Je kunt goed omgaan met stress

Tijdens deze driejarige opleiding krijg je een dag in de week vaktheorie. Daarnaast werk je minimaal 20 uur per week bij een erkend leerbedrijf. Je leert tijdens de opleiding over plannen, begroten, inkopen, budgetteren, en het werven, aansturen, begeleiden en beoordelen van medewerkers.

On the job
Wat ‘on the job’ betekent? Voor de vaktheorie hoef je niet naar school, maar ben je op locatie (‘on the job’) bij een van onze partnerbedrijven. De inhoud van jouw lessen wordt bepaald samen met de chefs van alle partnerbedrijven. Je maakt hierdoor kennis met veel verschillende kookstijlen.

Daarnaast volg je interessante workshops die georganiseerd worden door de partnerbedrijven en ga je op bezoek bij hun leveranciers. Zo krijg je toegang tot een uitgebreid netwerk binnen het vakgebied en zorgen we ervoor dat jouw opleiding goed aansluit bij de laatste ontwikkelingen. Ook doe je je eindproeve bij een van de partnerbedrijven.

Kom langs om te eten of te drinken

Een ruimte om te vergaderen, een lekkere lunch, een verzorgd diner, of gewoon een kop koffie of thee? Bij ons ben je aan het goede adres. We heten je van harte welkom in onze vergaderzalen, grand café en restaurants. Het ontvangst, de bediening en de keuken worden volledig gerund door onze studenten.

3 studenten in het grand café

Locaties

Boumaboulevard 113

Groningen

Wij bieden meer dan alleen opleidingen. In het leerbedrijf maken onze studenten kennis met alle onderdelen van hun toekomstige beroep. Met veel enthousiasme runnen ze onder andere een bakkerswinkel, een evenementenbureau, meerdere restaurants, een kapsalon en een beautysalon.

Adres

Boumaboulevard 113
9723 ZS Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen