;

Zelfstandig werkend kok

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 3
Duur
3 jaar
Crebo
25182
Locatie
Boumaboulevard 113, Groningen
Zelfstandig Werkend Kok

Alles over deze opleiding

Van het bereiden van gerechten tot het bestellen van goederen. En van het voorbereiden van de keuken tot het opruimen en afsluiten. Als zelfstandig werkend kok heb je een afwisselende baan.

Over jou

  • Je werkt nauwkeurig
  • Je bent stressbestendig
  • Je hoofd loopt over van ideeën voor nieuwe recepten en smaakcombinaties

Natuurlijk krijg je les in het bereiden van gerechten en het bedenken van recepten. We zorgen dat je veel bezig bent in de praktijk. Bijvoorbeeld door te koken voor echte gasten op school, of mee te doen aan landelijke wedstrijden. Ook leer je hoe je winstmarges berekent, leiding geeft en gesprekken met medewerkers voert.

Kom langs om te eten of te drinken

Een ruimte om te vergaderen, een lekkere lunch, een verzorgd diner, of gewoon een kop koffie of thee? Bij ons ben je aan het goede adres. We heten je van harte welkom in onze vergaderzalen, grand café en restaurants. Het ontvangst, de bediening en de keuken worden volledig gerund door onze studenten.

3 studenten in het grand café

Locaties

Boumaboulevard 113

Groningen

Wij bieden meer dan alleen opleidingen. In het leerbedrijf maken onze studenten kennis met alle onderdelen van hun toekomstige beroep. Met veel enthousiasme runnen ze onder andere een bakkerswinkel, een evenementenbureau, meerdere restaurants, een kapsalon en een beautysalon.

Adres

Boumaboulevard 113
9723 ZS Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen