;

Zelfstandig medewerker leisure & events

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 3
Duur
3 jaar
Crebo
25648
Locatie
Boumaboulevard 113, Groningen
Zelfstandig Medewerker Leisure & Events

Alles over deze opleiding

Als zelfstandig medewerker Leisure & Events werk je vaak bij een bungalowpark, camping, hotel of evenementenbureau. Jij bedenkt en organiseert er de activiteiten. Je staat de gasten te woord en houdt de administratie bij. Je maakt boekingen en kunt daarnaast informatie geven over activiteiten, of de toeristische omgeving. Ook organiseer en begeleid je recreatieve activiteiten.

Over jou

  • Je bent sociaal
  • Je bent creatief
  • Je bent flexibel

Je leert om verschillende sport- en spelactiviteiten, excursies, en evenementen te organiseren. Daarnaast besteden we aandacht aan hoe je mensen juist informeert en hoe je de verkoop en administratie kunt regelen. 

Tijdens het eerste deel van deze opleiding volg je vooral lessen op school. Theorielessen vormen een stevige basis voor jouw beroep. Alle kennis en ervaring die je op school leert en in de praktijk opdoet, neem je mee naar het einde van jaar twee. Er volgen dan twee leerzame stages in binnen- of buitenland.

Locaties

Boumaboulevard 113

Groningen

Wij bieden meer dan alleen opleidingen. In het leerbedrijf maken onze studenten kennis met alle onderdelen van hun toekomstige beroep. Met veel enthousiasme runnen ze onder andere een bakkerswinkel, een evenementenbureau, meerdere restaurants, een kapsalon en een beautysalon.

Adres

Boumaboulevard 113
9723 ZS Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen