;

Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 3
Duur
3 jaar
Crebo
25171
Locatie
Boumaboulevard 113, Groningen
Zelfstandig Werkend Gastheer Gastvrouw

Alles over deze opleiding

Van ontvangst tot aan het vertrek: jij zorgt dat het je gasten aan niets ontbreekt. Je bent hét gezicht van het bedrijf waar je werkt. En samen met je collega’s zorg je ervoor dat gasten terug kunnen kijken op een fijne ervaring.

Over jou

  • Je hebt een commerciële instelling
  • Je bent sociaal
  • Je bent flexibel

We bereiden je voor op een baan als zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw bij een hotel, restaurant, cateringbedrijf of bijvoorbeeld een vergader-/congrescentrum. Het is belangrijk om veel in de praktijk te oefenen. Dat doe je door bijvoorbeeld gastheer/gastvrouw te zijn voor echte gasten op school. Ook leer je hoe je een menukaart opstelt en werkzaamheden plant. En je krijgt workshops, zoals etiquette, smaaktrainingen en wijnproeverijen. 

Kom langs om te eten of te drinken

Een ruimte om te vergaderen, een lekkere lunch, een verzorgd diner, of gewoon een kop koffie of thee? Bij ons ben je aan het goede adres. We heten je van harte welkom in onze vergaderzalen, grand café en restaurants. Het ontvangst, de bediening en de keuken worden volledig gerund door onze studenten.

3 studenten in het grand café

Locaties

Boumaboulevard 113

Groningen

Wij bieden meer dan alleen opleidingen. In het leerbedrijf maken onze studenten kennis met alle onderdelen van hun toekomstige beroep. Met veel enthousiasme runnen ze onder andere een bakkerswinkel, een evenementenbureau, meerdere restaurants, een kapsalon en een beautysalon.

Adres

Boumaboulevard 113
9723 ZS Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen