;

Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw

Leerweg
BBL deeltijd
Niveau
Niveau 3
Duur
3 jaar
CreboNr
25171
Locatie
Boumaboulevard 113, Groningen
Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw - BBL

Alles over deze opleiding

Van ontvangst tot aan het vertrek: jij zorgt dat het je gasten aan niets ontbreekt. Je bent hét gezicht van het bedrijf waar je werkt. En samen met je collega’s zorg je ervoor dat gasten terug kunnen kijken op een fijne ervaring.

Over jou

  • Je hebt een commerciële instelling
  • Je bent sociaal
  • Je bent flexibel

Op school volg je theorielessen. Je leert hoe je een menukaart opstelt en werkzaamheden plant. En je krijgt workshops, zoals etiquette, smaaktrainingen en wijnproeverijen. Naast de theorie is het belangrijk om veel in de praktijk te oefenen. Jij voert de praktijkopdrachten uit bij het leerbedrijf waar je werkt.

Schiermonnikoog iets voor jou?
Noorderpoort biedt deze opleiding ook, in BBL-vorm, aan op Schiermonnikoog. Je werkt bij één van de partners op Schiermonnikoog en één keer in de week komt een docent van Noorderpoort naar het eiland om les te geven.

Wil je meer informatie of wil je weten hoe het precies werkt? Mail dan naar Chris Wiersema op het e-mail adres: info@vacatureopschier.nl

Kom langs om te eten of te drinken

Een ruimte om te vergaderen, een lekkere lunch, een verzorgd diner, of gewoon een kop koffie of thee? Bij ons ben je aan het goede adres. We heten je van harte welkom in onze vergaderzalen, grand café en restaurants. Het ontvangst, de bediening en de keuken worden volledig gerund door onze studenten.

3 studenten in het grand café

Locaties

Boumaboulevard 113

Groningen

Wij bieden meer dan alleen opleidingen. In het leerbedrijf maken onze studenten kennis met alle onderdelen van hun toekomstige beroep. Met veel enthousiasme runnen ze onder andere een bakkerswinkel, een evenementenbureau, meerdere restaurants, een kapsalon en een beautysalon.

Adres

Boumaboulevard 113
9723 ZS Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen