;

Gastheer/Gastvrouw (Schier Academy)

Leerweg
BBL deeltijd
Niveau
Niveau 2
Duur
1 jaar
Crebo
25168
Locatie
Boumaboulevard 113, Groningen
Schiermonnikoog Envato

Alles over deze opleiding

Wil jij een horecaopleiding volgen op het mooiste Waddeneiland van Nederland? En er ook nog een baan aan overhouden? Schrijf je dan in voor deze opleiding op Schiermonnikoog. Tijdens het leer-werktraject volg je je opleiding bij één van de vele horecagelegenheid die het eiland rijk is: van wijnbar tot strandpaviljoen. Leren, werken én wonen op Schiermonnikoog is een unieke kans!

Over jou

  • Je kunt goed met mensen omgaan
  • Je bent klantgericht
  • Je bent stressbestendig

Deze versnelde opleiding van de Schier Academy volg je helemaal op Schiermonnikoog. Schiermonnikoog is een overzichtelijk eiland met veel toerisme, levendige horeca en een vriendelijke sfeer.

Je volgt één dag in de week lessen op school en werkt vier dagen in de week bij een horecazaak op het eiland. Hier ben je in dienst, waardoor je ook salaris krijgt. Je leert van de beste vakmensen bij verschillende horecazaken, in de unieke omgeving van het eiland. Omdat je de hele opleiding op het eiland volgt, is het een must dat je op het eiland kunt wonen. Wij helpen je met de woonruimte. En na het succesvol afronden van de opleiding ben je verzekerd van een leuke horecabaan op het eiland.

Als gastheer/gastvrouw probeer je het iedereen naar de zin te maken. Tevreden gasten komen bij jou terug. En daar doe je het voor! Als gastheer/gastvrouw ben je van vele markten thuis. Je kunt goed met mensen omgaan en je weet hoe je gerechten moet serveren. Maar ook drankjes bereiden, cocktails maken en over wijn adviseren horen bij je werkzaamheden.

Vaak moet je veel dingen tegelijk doen. Een goede planning en rustig blijven is het halve werk en is op je lijf geschreven. Verder ontwikkel je je vakkennis op het gebied van serveertechnieken, draagtechnieken, etiquette, smaak en wijn.

Kortom: je leert alle ins en outs van het horecavak.

Horeca-opleidingen op Schiermonnikoog

Locaties

Boumaboulevard 113

Groningen

Wij bieden meer dan alleen opleidingen. In het leerbedrijf maken onze studenten kennis met alle onderdelen van hun toekomstige beroep. Met veel enthousiasme runnen ze onder andere een bakkerswinkel, een evenementenbureau, meerdere restaurants, een kapsalon en een beautysalon.

Adres

Boumaboulevard 113
9723 ZS Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen