Over Noorderpoort

Welkom in onze kansrijke wereld vol mogelijkheden. Er is geen betere plek om te leren en werken dan bij Noorderpoort (vinden wij dan hè). Bij ons krijg je de kans om je potentie te ontdekken, je te ontwikkelen en jezelf te ontplooien.

Ontdek je lef
Cameraman

We vertellen graag over onze successen, maar ook over onze mislukkingen. We kleuren buiten de lijntjes, en leren je graag dat dat helemaal niet eng hoeft te zijn. Het gaat namelijk allemaal over (jezelf) ontdekken.

Jij bent kansrijk

1

Noorderpoort is een rijk vol kansen. Je ontmoet hier inspirerende en gedreven mensen. Je leert kansen te zien en creëren. Wij helpen je om jouw kansen om te zetten naar mogelijkheden, en die mogelijkheden om te zetten naar concrete stappen. Iedereen mag bij ons binnenkomen en iedereen krijgt de kans om te slagen.

Kansrijk

Betrokken bij jou en je omgeving

2

Wij zijn een veilige thuishaven. Heel veel dingen ga je hier voor het eerst doen. Gewoon dingen uitproberen. Zo geven we jou de vrijheid om te leren op jouw manier. Want als het niet linksom kan, dan mag het wat ons betreft ook rechtsom. Wij bewegen gewoon met jou mee.

Betrokken

Ontdek jouw plek in de wereld

3

Ga op pad, ook al weet je niet precies waar je terecht gaat komen. Ontdek wat je wel wil, en wat je niet wil. Soms moet je gewoon schieten zonder te mikken. Want wie weet raak je dan iets nieuws of verrassends. Ontdek dat wij je helpen groeien, want een leven lang leren doen we allemaal.

 

Ontdekken

Jouw lef bepaal je zelf

4

Heb lef om op te staan voor jezelf. Om dingen niet vanzelfsprekend te vinden. Om zelfkritisch te zijn, om keuzes te maken. Heb het lef om kwetsbaar te zijn. Om te falen. Om jezelf opnieuw uit te vinden. Om los te laten. Heb het lef om op jezelf te vertrouwen. Ontdek je lef.

Lef