;

Hotelschool (meewerkend horeca ondernemer)

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
3 jaar
Crebo
25185
Locatie
Boumaboulevard 113, Groningen
Hotelschool (Meewerkend Horeca Ondernemer)

Alles over deze opleiding

Als meewerkend horecaondernemer werk je in een restaurant of café. Je geeft leiding aan het personeel en bent verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Naast jouw leidinggevende taken draai je ook mee in de zaak. Je hebt direct contact met je gasten en zorgt ervoor dat ze het naar het zin hebben.

Over jou

  • Je kunt goed met mensen omgaan
  • Je bent dienstverlenend
  • Je denkt in kansen

De opleiding bestaat uit drie onderdelen: 

  • Ondernemen 
  • Leidinggeven en organiseren 
  • Werken in drank- en spijsverstrekkende bedrijven 

We werken met verschillende leervormen: praktijk op school, (groeps)opdrachten, gewone lessen en stages. Je bent een deel van de week praktisch bezig in de horecagelegenheden binnen en buiten onze school. Verder krijg je les in onder andere koken en serveren, gastheerschap, Engels, Duits, economie en personeelsmanagement.

Kom langs om te eten of te drinken

Een ruimte om te vergaderen, een lekkere lunch, een verzorgd diner, of gewoon een kop koffie of thee? Bij ons ben je aan het goede adres. We heten je van harte welkom in onze vergaderzalen, grand café en restaurants. Het ontvangst, de bediening en de keuken worden volledig gerund door onze studenten.

3 studenten in het grand café

Locaties

Boumaboulevard 113

Groningen

Wij bieden meer dan alleen opleidingen. In het leerbedrijf maken onze studenten kennis met alle onderdelen van hun toekomstige beroep. Met veel enthousiasme runnen ze onder andere een bakkerswinkel, een evenementenbureau, meerdere restaurants, een kapsalon en een beautysalon.

Adres

Boumaboulevard 113
9723 ZS Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen