Schermafbeelding 2022 09 06 Om 14.46.51

Extra uitdagingen

Een vak leren is hartstikke leuk. En misschien wil je wel meer dan dat. Bijvoorbeeld jezelf nog verder ontwikkelen of uitdagen. Bij Noorderpoort kan dat allemaal. We hebben verschillende mogelijkheden waarbij jij het beste uit jezelf kunt halen en net dat ene stapje meer kunt zetten.

Excellentieprogramma's

Veel van onze opleidingen bieden naast het vaste lespakket een extra programma aan met als doel jouw talent te ontwikkelen en te verbreden. We noemen dit de ‘excellentieprogramma's’. En nee..., hiervoor hoef je niet excellent in iets te zijn. Het gaat bij die programma's vooral om het ontwikkelen van je talenten en het beste uit jezelf halen.

Naar het buitenland

Naar Spanje voor je horecaopleiding, stage lopen in de Duitse zorg of met je studiegenoten op excursie naar Malta. Lijkt dat je wat? Bij Noorderpoort kun je je grenzen verleggen. Letterlijk. Want de wereld is groter dan Nederland. Bij ons krijg je alle kans om je voor te bereiden op de internationale arbeidsmarkt. Klaar voor het avontuur?

Skills Heroes

Ben jij enthousiast over het vak dat je leert? En wil jij je skills naar een nog hoger level brengen? Dan is Skills Heroes echt iets voor jou! Tijdens deze landelijke vakwedstrijden voor het mbo wordt jij, op jouw vakgebied, uitgedaagd om te laten zien wat je kunt.