;

Allround technicus voertuigen en mobiele werktuigen (bedrijfsauto’s)

Leerweg
BBL deeltijd
Niveau
Niveau 3
Duur
3 jaar
Crebo
25669
Locatie
Meerdere locaties
Allround Technicus Voertuigen En Mobiele Werktuigen (Bedrijfsauto’s)

Alles over deze opleiding

Zelfstandig onderhoudsbeurten, diagnoses stellen en reparaties uitvoeren die wat uitdagender zijn? Een allround technicus voertuigen en mobiele werktuigen (bedrijfsauto’s) gaat die uitdaging graag aan. Met behulp van gereedschap en elektronische apparatuur weet jij een vrachtwagen snel weer op de weg te krijgen.

Over jou

  • Je hebt technisch inzicht
  • Je bent stressbestendig
  • Je bent flexibel

Een schooljaar bestaat uit 40 weken, verdeeld in vier blokken van tien weken. Tijdens het schooljaar werk je vier dagen bij een erkend leerbedrijf en ga je één dag naar school.

Praktijk Plus
Op school krijg je theoretisch beroepsgerichte vakken aangeboden. De praktijk leer je op je werkplek bij het leerbedrijf. Als extra ondersteuning en als voorbereiding op de examens bieden wij Praktijk Plus aan. Dit is een training waarbij je in het derde leerjaar extra praktijkles krijgt. Hier zijn extra kosten aan verbonden die vaak betaald worden door jouw leerbedrijf. Met deze training verhoog je je slagingskans.

Truck Academy
De opleiding Allround technicus voertuigen en mobiele werktuigen (bedrijfsauto’s) werkt samen met Noordelijke truckbedrijven en brancheorganisatie Bovag in de Truck Academy. Door nauw samen te werken met bedrijven en dealers wil de Truck Academy het onderwijs nog beter maken. Het is de enige Truck Academy in Noord-Nederland.

De Truck Academy is een samenwerking tussen Noorderpoort, truck(dealer)bedrijven in de regio en Bovag.

Locaties

Sportparklaan 5

Stadskanaal

Naast een school, zijn wij ook een ontmoetingsplaats van onderwijs, bedrijfsleven, instellingen, branches en sportverenigingen. Deze combinatie zorgt voor een perfecte mix van theorie en praktijk.

Wij verzorgen opleidingen in de sectoren zorg en welzijn, techniek en zakelijke dienstverlening. Vanaf dag één staat alles wat onze studenten doen in het teken van hun toekomstige beroep.

Adres

Sportparklaan 5
9502 CW Stadskanaal

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen