;

Allround technicus voertuigen en mobiele werktuigen (personenauto’s)

Leerweg
BBL deeltijd
Niveau
Niveau 3
Duur
3 jaar
CreboNr
25669
Locatie
Meerdere locaties
Allround technicus voertuigen en mobiele werktuigen (personenauto’s) - BBL

Alles over deze opleiding

Een allround technicus voertuigen en mobiele werktuigen (personenauto’s) is een veelzijdig monteur. Naast het uitvoeren van onderhoud, moeilijke reparaties en technische diagnoses, monteer je accessoires, zoals een alarmsysteem of een navigatiesysteem. Naast het werken in de werkplaats heb je soms ook contact met klanten.

Over jou

  • Je hebt technisch inzicht
  • Je bent stressbestendig
  • Je bent flexibel

De opleiding duurt drie jaar. Tijdens de opleiding werk je vier dagen per week bij een erkend leerbedrijf en ga je daarnaast een middag en een avond naar school.  

Praktijk Plus 
Op school krijg je theoretisch beroepsgerichte vakken aangeboden. De praktijk leer je op je werkplek bij het leerbedrijf. Als extra ondersteuning en als voorbereiding op de examens bieden wij Praktijk Plus aan. Dit is een training waarbij je in het derde leerjaar extra praktijkles krijgt. Hier zijn extra kosten aan verbonden die vaak betaald worden door jouw leerbedrijf. Met deze training verhoog je je slagingskans.

Locaties

Sportparklaan 5

Stadskanaal

Naast een school, zijn wij ook een ontmoetingsplaats van onderwijs, bedrijfsleven, instellingen, branches en sportverenigingen. Deze combinatie zorgt voor een perfecte mix van theorie en praktijk.

Wij verzorgen opleidingen in de sectoren zorg en welzijn, techniek en zakelijke dienstverlening. Vanaf dag één staat alles wat onze studenten doen in het teken van hun toekomstige beroep.

Adres

Sportparklaan 5
9502 CW Stadskanaal

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen