;

Allround technicus voertuigen en mobiele werktuigen (personenauto’s)

Leerweg
BBL deeltijd
Niveau
Niveau 3
Duur
3 jaar
Crebo
25669
Locatie
Meerdere locaties
Allround Technicus Voertuigen En Mobiele Werktuigen (Personenauto’s)

Alles over deze opleiding

Een allround technicus voertuigen en mobiele werktuigen (personenauto’s) is een veelzijdig monteur. Naast het uitvoeren van onderhoud, moeilijke reparaties en technische diagnoses, monteer je accessoires, zoals een alarmsysteem of een navigatiesysteem. Naast het werken in de werkplaats heb je soms ook contact met klanten.

Over jou

  • Je hebt technisch inzicht
  • Je bent stressbestendig
  • Je bent flexibel

De opleiding duurt drie jaar. Tijdens de opleiding werk je vier dagen per week bij een erkend leerbedrijf en ga je daarnaast een middag en een avond naar school.  

Praktijk Plus 
Op school krijg je theoretisch beroepsgerichte vakken aangeboden. De praktijk leer je op je werkplek bij het leerbedrijf. Als extra ondersteuning en als voorbereiding op de examens bieden wij Praktijk Plus aan. Dit is een training waarbij je in het derde leerjaar extra praktijkles krijgt. Hier zijn extra kosten aan verbonden die vaak betaald worden door jouw leerbedrijf. Met deze training verhoog je je slagingskans.

Locaties

Bornholmstraat 31

Groningen

Onze school is het grootste opleidingscentrum voor Automotive, Logistiek en Fietstechniek in Noord-Nederland. Wij vinden het belangrijk dat de kennis en vaardigheden van onze studenten goed aansluiten op de praktijk. Daarom werken we intensief samen met het bedrijfsleven.

Adres

Bornholmstraat 31
9723 AW Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen