;

Allround technicus voertuigen en mobiele werktuigen (personenauto’s)

Leerweg
BBL deeltijd
Niveau
Niveau 3
Duur
3 jaar
Crebo
25669
Locatie
Meerdere locaties
Allround Technicus Voertuigen En Mobiele Werktuigen (Personenauto’s)

Alles over deze opleiding

Een allround technicus voertuigen en mobiele werktuigen (personenauto’s) is een veelzijdig monteur. Naast het uitvoeren van onderhoud, moeilijke reparaties en technische diagnoses, monteer je accessoires, zoals een alarmsysteem of een navigatiesysteem. Naast het werken in de werkplaats heb je soms ook contact met klanten.

Over jou

  • Je hebt technisch inzicht
  • Je bent stressbestendig
  • Je bent flexibel

Tijdens het schooljaar werk je vier dagen bij een erkend leerbedrijf en ga je één dag naar school. 

Je leert hoe je onderhoudsbeurten en inspecties uitvoert bij personenauto’s. Ook leer je hoe je voertuigen afleveringsklaar maakt voor klanten. Werkzaamheden waarvoor je net iets meer moet kunnen, horen ook bij deze opleiding. Denk bijvoorbeeld aan diagnoses stellen, complexere reparaties uitvoeren en elektronische accessoires monteren

Praktijk Plus 
Op school krijg je theoretische, beroepsgerichte vakken aangeboden. De praktijk leer je op je werkplek bij het leerbedrijf. Als extra ondersteuning bieden wij Praktijk Plus aan. Deze training is een aanvulling op de praktijk in het leerbedrijf. Je ontwikkelt hierbij je diagnose-skills, waardoor je op dit gebied beter en sneller inzetbaar bent in de autobranche.

Locaties

Bornholmstraat 31

Groningen

Onze school is het grootste opleidingscentrum voor Automotive, Logistiek en Fietstechniek in Noord-Nederland. Wij vinden het belangrijk dat de kennis en vaardigheden van onze studenten goed aansluiten op de praktijk. Daarom werken we intensief samen met het bedrijfsleven.

Adres

Bornholmstraat 31
9723 AW Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen