NP Automotive Locatie 0010 3Dtpvormgeving (1) (1)

Bornholmstraat 31

Locatie
Groningen

Onze school is het grootste opleidingscentrum voor Automotive, Logistiek en Fietstechniek in Noord-Nederland. In de TruckAcademy werken we samen met gerenommeerde regionale truckdealers.

Wij vinden het belangrijk dat de kennis en vaardigheden van onze studenten goed aansluiten op de praktijk. Daarom werken we intensief samen met het bedrijfsleven. 

Aan de Bornholmstraat 31, midden op de autoboulevard, staat het hypermoderne hoofdgebouw van Automotive. Samen met andere Noorderpoortscholen en het Sportcentrum concentreren we ons op het Europapark; het kloppend hart van de stad Groningen.

Parkeren tijdens Open Dag
Kom je met de auto naar de Open Dag, dan kan je gratis parkeren op de parkeerplaats van de locatie. Tijdens de Open Dagen staat de slagboom open. Als de parkeerplaats vol is, dan kan je betaald parkeren in parkeergarage Euroborg. Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar de Bornholmstraat.

In en rond de stad Groningen zijn verschillende wegwerkzaamheden en wegafsluitingen. Houd rekening met verkeershinder. Bekijk de actuele verkeersinformatie op groningenbereikbaar.nl.

Contact

088 230 9999

Adres

Bornholmstraat 31
9723 AW Groningen
Bekijk op Google Maps

Postadres

Postbus 11011
9700 CA Groningen
Praktijkcentrum fietstechniek
Automotive
Gebouw Binnen Bornholmstraat
NP Automotive Locatie 0010 3Dtpvormgeving (1) (1)