;

Eerste fietstechnicus

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 3
Duur
3 jaar
Crebo
25230
Locatie
Bornholmstraat 31, Groningen
Fietstechnicus Niv2 1 Mobiliteitvoertuigen Autologistiek

Alles over deze opleiding

Moeilijke reparaties aan fietsen, racefietsen of mountainbikes los jij als eerste fietstechnicus vakkundig op. En ook storingen aan een e-bike kom je als fietsenmaker steeds vaker tegen. Naast sleutelen in de werkplaats verkoop je ook fietsen en accessoires in de winkel. En je ondersteunt de bedrijfsleider.

Over jou

  • Je hebt technisch inzicht
  • Je bent servicegericht
  • Je kunt zelfstandig werken

Wij leren je de theorie en de praktijk van de tweewielertechniek in onze moderne praktijk- en theorieruimtes. Je (de)monteert en bekijkt alle onderdelen die op een fiets zitten en leert de meest voorkomende reparaties uitvoeren. Daarbij besteden we ook veel aandacht aan e-bikes.  

Klanten adviseren, verkooptechnieken, voorraad controleren, artikelen bestellen, en collega’s aansturen zijn andere onderwerpen die aan de orde komen.

Locaties

Bornholmstraat 31

Groningen

Onze school is het grootste opleidingscentrum voor Automotive, Logistiek en Fietstechniek in Noord-Nederland. Wij vinden het belangrijk dat de kennis en vaardigheden van onze studenten goed aansluiten op de praktijk. Daarom werken we intensief samen met het bedrijfsleven.

Adres

Bornholmstraat 31
9723 AW Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen