;

Logistiek supervisor

Leerweg
BBL deeltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
3 jaar
Crebo
25776
Locatie
Bornholmstraat 31, Groningen
Logistiek Supervisor

Alles over deze opleiding

Als logistiek supervisor bent je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het magazijn. Je regelt en begeleidt de werkzaamheden en je zorgt dat het logistieke proces in het warehouse goed verloopt. Je stuurt alle activiteiten aan die te maken hebben met ontvangst, controle, inslag, beheer, picking en shipping van goederen. Als het nodig is steek je ook zelf de handen uit de mouwen.

Over jou

  • Je kunt goed organiseren
  • Je bent stressbestendig
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel

In deze opleiding leer je alles over het bewaken en aansturen van het logistieke proces. Je leert hoe je voorraden kunt beheren en hoe je de planningen maakt voor inkomende en uitgaande goederen. Ook hoe je dat in de administratie verwerkt, komt uitgebreid aan bod.

Omdat je waarschijnlijk leiding gaat geven, leer je ook managementvaardigheden en hoe je efficiënt en kostenbewust kunt werken.

We leiden je op tot leider, coach en planner van het hele magazijn. Zodat jij er straks voor kunt zorgen dat alles in het magazijn op rolletjes loopt.

Locaties

Bornholmstraat 31

Groningen

Onze school is het grootste opleidingscentrum voor Automotive, Logistiek en Fietstechniek in Noord-Nederland. Wij vinden het belangrijk dat de kennis en vaardigheden van onze studenten goed aansluiten op de praktijk. Daarom werken we intensief samen met het bedrijfsleven.

Adres

Bornholmstraat 31
9723 AW Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen