;

Technisch specialist voertuigen en mobiele werktuigen (bedrijfsauto’s)

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
4 jaar
Crebo
25670
Locatie
Bornholmstraat 31, Groningen
Technisch Specialist Voertuigen En Mobiele Werktuigen (Bedrijfsauto’s)

Alles over deze opleiding

Als technisch specialist voertuigen en mobiele werktuigen (bedrijfsauto’s) kennen bedrijfsauto’s voor jou geen geheimen. Je bent een supertechneut die zelfs de moeilijkste problemen opspoort en verhelpt. Daarnaast heb je ook contact met de klanten.

Over jou

  • Je houdt van autotechniek
  • Je bent leergierig
  • Je hebt twee rechterhanden

Op school krijg je zowel klassikaal les als praktijkles. De praktijklessen volg je in de moderne werkplaats van de school.

Je leert hoe je bij bedrijfsauto’s complexe mechanische en elektrotechnische storingen kunt opsporen en hoe je deze kunt oplossen en repareren. Verder leer je werken met meet- en andere specialistische apparatuur.

Truck Academy
De opleiding Technisch specialist voertuigen en mobiele werktuigen (bedrijfsauto’s) werkt samen met Noordelijke truckbedrijven en brancheorganisatie Bovag in de Truck Academy. Door nauw samen te werken met bedrijven en dealers wil de Truck Academy het onderwijs nog beter maken. Het is de enige Truck Academy in Noord-Nederland.

De Truck Academy is een samenwerking tussen Noorderpoort, truck(dealer)bedrijven in de regio en Bovag.

Locaties

Bornholmstraat 31

Groningen

Onze school is het grootste opleidingscentrum voor Automotive, Logistiek en Fietstechniek in Noord-Nederland. Wij vinden het belangrijk dat de kennis en vaardigheden van onze studenten goed aansluiten op de praktijk. Daarom werken we intensief samen met het bedrijfsleven.

Adres

Bornholmstraat 31
9723 AW Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen