;

Manager mobiliteitsbranche

Leerweg
BBL deeltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
3 jaar
Crebo
25713
Locatie
Bornholmstraat 31, Groningen
Manager Mobiliteitsbranche

Alles over deze opleiding

Als manager mobiliteitsbranche verkoop je voertuigen in een showroom, op locatie of online. Van personenauto’s tot motoren, van trucks tot campers, of boten. Je geeft leiding aan een team en bent in staat een commercieel beleid vorm te geven.

(Deze nieuwe opleiding werd eerder aangeboden als twee losse opleidingen: 'Aftersalesmanager mobiliteitsbranche' en 'Verkoopmanager mobiliteitsbranche'.)

Over jou

  • Je hebt een commerciële instelling
  • Je kunt leidinggeven
  • Je bent gespreks- en kennispartner voor zowel klanten als collega’s

Je gaat één dag in de week naar school. De andere dagen werk je bij je leerbedrijf. Daar leer je vooral de praktijk. Denk aan het voeren van verkooponderhandelingen, het opstellen van een verkoopplan, het inplannen van werkzaamheden, het opstellen van het aftersalesbeleid, of het afhandelen van klachten. Je leert wat er komt kijken bij leidinggeven aan een team en bij het voeren van coachingsgesprekken met collega’s.

Locaties

Bornholmstraat 31

Groningen

Onze school is het grootste opleidingscentrum voor Automotive, Logistiek en Fietstechniek in Noord-Nederland. Wij vinden het belangrijk dat de kennis en vaardigheden van onze studenten goed aansluiten op de praktijk. Daarom werken we intensief samen met het bedrijfsleven.

Adres

Bornholmstraat 31
9723 AW Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen