Noorderpoort Jaarprijs 2024

Op 25 april is het weer zover: de Noorderpoort Jaarprijs wordt uitgereikt aan de student en het leerbedrijf van 2024. We maken er een bruisende show van die je niet wilt missen. Het thema van dit jaar is ‘Gele harten’ en de Jaarprijs wordt uitgereikt aan genomineerden met een overduidelijk geel hart.

Studenten, vrienden, familie en relaties van Noorderpoort; iedereen is van harte welkom om de genomineerden te supporten tijdens deze spannende show in Martiniplaza.

Noorderpoort Jaarprijs 2023 Foto Niels Cornelis Meijer

Aanmelden

Meld je nu aan voor de Noorderpoort Jaarprijs 2024, dan ben je verzekerd van een toegangsbewijs voor deze spectaculaire show op donderdagmiddag 25 april.

Programma

15:00 uur Inloop en kennismaking met de genomineerden
16:00 uur Jaarprijs-show
17:15 uur Afterparty

De Noorderpoort Jaarprijs vindt plaats op 25 april in Martiniplaza, Leonard Springerlaan 2, Groningen.

Genomineerden

Tijdens de Noorderpoort Jaarprijs kiest een onafhankelijke jury de student en het leerbedrijf van het jaar.

De verkozen student zal ambassadeur zijn voor Noorderpoort onder andere tijdens het landelijke traject: Mbo’ers Pakken Aan. Daarnaast weten we dat goed beroepsonderwijs niet zonder het werkveld en bedrijven kan. Daarom reiken we ook de prijs uit voor het beste leerbedrijf van het jaar.

Momenteel vindt de selectie van de genomineerden plaats. Maak begin april kennis met de geselecteerde studenten, leerbedrijven en de jury die de winnaars zal kiezen.

Tot ziens bij de Noorderpoort Jaarprijs 2024 in Martiniplaza!