;

Allround technicus voertuigen en mobiele werktuigen (bedrijfsauto’s)

Leerweg
BBL deeltijd
Niveau
Niveau 3
Duur
3 jaar
CreboNr
25669
Locatie
Meerdere locaties
Allround technicus voertuigen en mobiele werktuigen (bedrijfsauto’s) - BBL

Alles over deze opleiding

Zelfstandig onderhoudsbeurten, diagnoses stellen en reparaties uitvoeren die wat uitdagender zijn? Een allround technicus voertuigen en mobiele werktuigen (bedrijfsauto’s) gaat die uitdaging graag aan. Met behulp van gereedschap en elektronische apparatuur weet jij een vrachtwagen snel weer op de weg te krijgen.

Over jou

  • Je hebt technisch inzicht
  • Je bent stressbestendig
  • Je bent flexibel

Een schooljaar bestaat uit 40 weken, verdeeld in vier blokken van tien weken. Tijdens het schooljaar werk je vier dagen bij een erkend leerbedrijf en ga je één dag naar school.

Praktijk Plus
Op school krijg je theoretisch beroepsgerichte vakken aangeboden. De praktijk leer je op je werkplek bij het leerbedrijf. Als extra ondersteuning en als voorbereiding op de examens bieden wij Praktijk Plus aan. Dit is een training waarbij je in het derde leerjaar extra praktijkles krijgt. Hier zijn extra kosten aan verbonden die vaak betaald worden door jouw leerbedrijf. Met deze training verhoog je je slagingskans.

Truck Academy

De opleiding Allround technicus voertuigen en mobiele werktuigen (bedrijfsauto’s) werkt samen met Noordelijke truckbedrijven en brancheorganisatie Bovag in de Truck Academy. Door nauw samen te werken met bedrijven en dealers wil de Truck Academy het onderwijs nog beter maken. Het is de enige Truck Academy in Noord-Nederland.

Locaties

Bornholmstraat 31

Groningen

Onze school is het grootste opleidingscentrum voor Automotive, Logistiek en Fietstechniek in Noord-Nederland. Wij vinden het belangrijk dat de kennis en vaardigheden van onze studenten goed aansluiten op de praktijk. Daarom werken we intensief samen met het bedrijfsleven.

Adres

Bornholmstraat 31
9723 AW Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen