;

Basistechnicus voertuigen en mobiele werktuigen (bedrijfsauto’s)

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 2
Duur
2 jaar
Crebo
25668
Locatie
Bornholmstraat 31, Groningen
Basistechnicus Voertuigen En Mobiele Werktuigen (Bedrijfsauto’s)

Alles over deze opleiding

Jij sleutelt als basistechnicus voertuigen en mobiele werktuigen (bedrijfsauto’s) vooral aan vrachtwagens en bedrijfsauto’s. Doordat in bedrijfswagens steeds meer elektronica zit, maak je gebruik van speciale apparatuur en computers. Meestal werk je in een garage, maar soms ook langs de snelweg.

Over jou

  • Je hebt technisch inzicht
  • Je bent stressbestendig
  • Je denkt in oplossingen

Op school krijg je zowel klassikaal les als praktijkles. De praktijklessen volg je in de moderne werkplaats van de school. 

Truck Academy
De opleiding Basistechnicus voertuigen en mobiele werktuigen (bedrijfsauto’s) werkt samen met Noordelijke truckbedrijven en brancheorganisatie Bovag in de Truck Academy. Door nauw samen te werken met bedrijven en dealers wil de Truck Academy het onderwijs nog beter maken. Het is de enige Truck Academy in Noord-Nederland.

De Truck Academy is een samenwerking tussen Noorderpoort, truck(dealer)bedrijven in de regio en Bovag.

Locaties

Bornholmstraat 31

Groningen

Onze school is het grootste opleidingscentrum voor Automotive, Logistiek en Fietstechniek in Noord-Nederland. Wij vinden het belangrijk dat de kennis en vaardigheden van onze studenten goed aansluiten op de praktijk. Daarom werken we intensief samen met het bedrijfsleven.

Adres

Bornholmstraat 31
9723 AW Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen