;

Technisch leidinggevende

Leerweg
BBL deeltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
1 jaar
Crebo
25161
Locatie
Bornholmstraat 31, Groningen
Autoschadehersteller Niv2 1 Voertuigentechniek Automotivelogistiek (1

Alles over deze opleiding

Heb jij een technische vakopleiding (niveau 3) gedaan en heb je de ambitie om leiding te geven? Volg dan deze éénjarige specialistenopleiding. Je kunt dan aan de slag in een leidinggevende functie binnen de techniek.

Over jou

  • Je bent communicatief vaardig
  • Je weet anderen te motiveren
  • Je denkt in oplossingen

Dit is een éénjarige specialistenopleiding, speciaal voor mensen die een vakopleiding (niveau 3) hebben afgerond en meer in hun mars hebben. Je gaat één dag per week naar school en werkt minimaal 20 uur per week bij een erkend leerbedrijf. 

Tijdens de opleiding ontwikkelen we jouw leidinggevende kwaliteiten. We werken op basis van projecten met verschillende thema’s. Je leert bijvoorbeeld hoe je functioneringsgesprekken voert en hoe je jouw collega’s motiveert. Daarnaast volg je ook algemene vakken, zoals Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap. 

Locaties

Bornholmstraat 31

Groningen

Onze school is het grootste opleidingscentrum voor Automotive, Logistiek en Fietstechniek in Noord-Nederland. Wij vinden het belangrijk dat de kennis en vaardigheden van onze studenten goed aansluiten op de praktijk. Daarom werken we intensief samen met het bedrijfsleven.

Adres

Bornholmstraat 31
9723 AW Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen