;

Eerste monteur elektrotechnische installaties in de gebouwde omgeving

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 3
Duur
3 jaar
Crebo
25736
Locatie
Sportparklaan 5, Stadskanaal
Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties In De Gebouwde Omgeving

Alles over deze opleiding

Aanleggen, onderhouden en repareren van beveiligingssystemen, verlichtingsinstallaties of stroominstallaties in woningen en bedrijfspanden. Daar ben jij als eerste monteur elektrotechnische installaties in de gebouwde omgeving goed in. Nieuwe technieken als zonnepanelen en domotica kom je ook steeds vaker tegen in je werk.

Over jou

  • Je hebt technisch inzicht
  • Je kunt veilig werken
  • Je bent zelfstandig

Je leert om onderdelen van elektronische installaties in elkaar te zetten en in gebruik te stellen. Je leert ook bestaande installaties stapsgewijs uit elkaar te halen. Een onderdeel van je opleiding is het verhelpen van storingen. Daarnaast leer je hoe je monteurs aan kunt sturen en hoe je de taken kunt verdelen. Je bent dus steeds aan het repareren, aanpassen, demonteren en vernieuwen.

In ieder leerjaar heb je les en loop je stage bij een installatiebedrijf om praktijkervaring op te doen. Aan het eind van de opleiding ben je een echte vakvrouw/vakman.

Locaties

Sportparklaan 5

Stadskanaal

Naast een school, zijn wij ook een ontmoetingsplaats van onderwijs, bedrijfsleven, instellingen, branches en sportverenigingen. Deze combinatie zorgt voor een perfecte mix van theorie en praktijk.

Wij verzorgen opleidingen in de sectoren zorg en welzijn, techniek en zakelijke dienstverlening. Vanaf dag één staat alles wat onze studenten doen in het teken van hun toekomstige beroep.

Adres

Sportparklaan 5
9502 CW Stadskanaal

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen