;

Constructiewerker

Leerweg
BBL deeltijd
Niveau
Niveau 2
Duur
2 jaar
Crebo
25894
Locatie
Meerdere locaties
Constructiewerker

Alles over deze opleiding

Lassen, slijpen, boren, zagen. Als constructiewerker maak je onderdelen van constructies en monteer je deze tot een eindproduct. Je werkt hierbij vooral met materialen zoals aluminium, RVS, staal en kunststof. Meestal werk je in een werkplaats, maar wanneer je met een groot product bezig bent, doe je dit vaak buiten.

Over jou

  • Je werkt graag met je handen
  • Je hebt technisch inzicht
  • Je kunt veilig en nauwkeurig werken

Je leert alle technieken die voor jouw vak belangrijk zijn. Daarom ga je direct aan de slag met verschillende materialen, gereedschappen en machines. 

Je hebt een dag per week les en werkt de andere dagen bij je leerbedrijf. 

Opleiding kosteloos volgen

Dankzij een samenwerking met OBM Noord en verspanende bedrijven kun je de BBL-opleiding Constructiewerker niveau 2 kosteloos volgen. Cursusgeld, boeken, online leermethodes, persoonlijke beschermingsmiddelen en het VCA-examen worden dan voor je vergoed. Je hoeft zelf alleen een laptop aan te schaffen. Bij de BBL-opleiding kun je ook nog een extra dagdeel praktijk op school volgen.

De enige voorwaarde om de opleiding kosteloos te volgen, is dat je in dienst komt (leerbaan) bij één van de deelnemende bedrijven. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via technologie@noorderpoort.nl.

Stuur een e-mail

Locaties

Sportparklaan 5

Stadskanaal

Naast een school, zijn wij ook een ontmoetingsplaats van onderwijs, bedrijfsleven, instellingen, branches en sportverenigingen. Deze combinatie zorgt voor een perfecte mix van theorie en praktijk.

Wij verzorgen opleidingen in de sectoren zorg en welzijn, techniek en zakelijke dienstverlening. Vanaf dag één staat alles wat onze studenten doen in het teken van hun toekomstige beroep.

Adres

Sportparklaan 5
9502 CW Stadskanaal

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen