;

Allround timmerman

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 3
Duur
3 jaar
Crebo
25828
Locatie
Sportparklaan 5, Stadskanaal
Allround Timmerman

Alles over deze opleiding

Als allround timmerman doe je zelf timmerwerk en, geef je ook leiding aan collega’s. Je maakt planningen, zorgt ervoor dat jullie de de planningen halen, en je helpt collega’s met hun werk. Het is een afwisselend vak waarin je zowel met je handen én met je hoofd werkt.

Over jou

  • Je hebt twee rechterhanden
  • Je hebt technisch en ruimtelijk inzicht
  • Je kunt goed plannen en organiseren

Tijdens de opleiding tot allround timmerman ga je al direct aan de slag met verschillende materialen, gereedschappen en machines. Je leert de theorie in het klaslokaal, maar je bent ook aan het werk in de moderne praktijkruimtes van de school. Hier leer je alle technieken die voor jouw vak belangrijk zijn. 

Naast het uitvoerende handwerk leer je ook om werkzaamheden te verdelen en medestudenten te begeleiden. Veiligheid is een steeds terugkerend thema binnen de opleiding. Het behalen van je VCA-diploma (Veiligheidschecklist Aannemers) is daarom ook onderdeel van de opleiding.

Locaties

Sportparklaan 5

Stadskanaal

Naast een school, zijn wij ook een ontmoetingsplaats van onderwijs, bedrijfsleven, instellingen, branches en sportverenigingen. Deze combinatie zorgt voor een perfecte mix van theorie en praktijk.

Wij verzorgen opleidingen in de sectoren zorg en welzijn, techniek en zakelijke dienstverlening. Vanaf dag één staat alles wat onze studenten doen in het teken van hun toekomstige beroep.

Adres

Sportparklaan 5
9502 CW Stadskanaal

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen