;

Constructiewerker

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 2
Duur
2 jaar
Crebo
25894
Locatie
Meerdere locaties
Constructiewerker

Alles over deze opleiding

Lassen, slijpen, boren, zagen. Als constructiewerker maak je onderdelen van constructies en monteer je deze tot een eindproduct. Je werkt hierbij vooral met materialen zoals aluminium, RVS, staal en kunststof. Meestal werk je in een werkplaats, maar wanneer je met een groot product bezig bent, doe je dit vaak buiten.

Over jou

  • Je werkt graag met je handen
  • Je hebt technisch inzicht
  • Je kunt veilig en nauwkeurig werken

Tijdens de opleiding ga je al direct aan de slag met verschillende materialen, gereedschappen en machines. Je leert de theorie in het klaslokaal, maar bent ook aan het werk in de moderne praktijkruimtes van de school. Hier leer je alle technieken die voor jouw vak belangrijk zijn. Veiligheid is een steeds terugkerend thema binnen de opleiding. 

Deze opleiding kun je volgen in Groningen en Stadskanaal. Zowel in het eerste als tweede jaar heb je twee keer een blok les en stage.

In Groningen start je met niet alleen met lessen constructiewerk, maar ook met verspanen. Je kunt daarna kiezen of je verder gaat als verspaner of constructiewerker. 

Locaties

Sportparklaan 5

Stadskanaal

Naast een school, zijn wij ook een ontmoetingsplaats van onderwijs, bedrijfsleven, instellingen, branches en sportverenigingen. Deze combinatie zorgt voor een perfecte mix van theorie en praktijk.

Wij verzorgen opleidingen in de sectoren zorg en welzijn, techniek en zakelijke dienstverlening. Vanaf dag één staat alles wat onze studenten doen in het teken van hun toekomstige beroep.

Adres

Sportparklaan 5
9502 CW Stadskanaal

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen