;

Middenkaderfunctionaris bouw

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
4 jaar
Crebo
25870
Locatie
Sportparklaan 5, Stadskanaal
Midkaderfunctionaris Niv4 1 Bouwenwonen Beroepsonderwijsstadskanaal

Alles over deze opleiding

Tijdens de bouw ben jij de regelaar. Je ontwerpt, plant en berekent wat nodig is om jouw bouwproject goed te laten verlopen. Door de hoofdlijnen in de gaten te houden, heb jij overzicht op het totale bouwproject. Dankzij jouw plan is de bouw van huizen en kantoorpanden op tijd klaar!

Over jou

  • Je kunt goed plannen en organiseren
  • Je hebt technisch en ruimtelijk inzicht
  • Je bent stressbestendig

Je leert hoe je een bouwproject kunt voorbereiden. Te beginnen bij de bouwtekeningen en het ontwerp. Jij kunt straks berekeningen maken voor de benodigde hoeveelheden materiaal. Je leert over plannen en begroten, en met welke wetten, regels en eisen je straks te maken hebt. 

Een groot deel van de lessen besteden we aan bouwkundige vakken. Verder ontwikkel je jouw leidinggevende kwaliteiten, omdat je wordt opgeleid tot leidinggevende. Ieder leerjaar werk je aan een aantal projecten.

Na de opleiding kun jij een bouwproject technisch beschrijven. Je kunt dan aan de slag bij bijvoorbeeld een aannemersbedrijf, architectenbureau, bouwbedrijf of een woningbouwvereniging. 

Locaties

Sportparklaan 5

Stadskanaal

Naast een school, zijn wij ook een ontmoetingsplaats van onderwijs, bedrijfsleven, instellingen, branches en sportverenigingen. Deze combinatie zorgt voor een perfecte mix van theorie en praktijk.

Wij verzorgen opleidingen in de sectoren zorg en welzijn, techniek en zakelijke dienstverlening. Vanaf dag één staat alles wat onze studenten doen in het teken van hun toekomstige beroep.

Adres

Sportparklaan 5
9502 CW Stadskanaal

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen