;

Gespecialiseerd pedagogisch medewerker

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
3 jaar
CreboNr
25697
Locatie
Meerdere locaties
Gespecialiseerd pedagogisch medewerker - BOL

Alles over deze opleiding

Als gespecialiseerd pedagogisch medewerker geef je opvang, zorg en begeleiding aan kinderen en jongeren die wat extra hulp nodig hebben bij hun ontwikkeling. Je kunt aan de slag bij onder andere een kindercentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang of een medisch kleuterdagverblijf.

Over jou

  • Je bent geduldig
  • Je kunt je goed inleven in een ander
  • Je staat stevig in je schoenen

Je krijgt les vanuit de beroepspraktijk. Dat doen we met behulp van kenmerkende praktijksituaties. Zo ontwikkel je de kennis, houding en vaardigheden die je nodig hebt om je toekomstige vak goed te kunnen uitoefenen. 

Een belangrijk onderdeel van de opleiding vormt het methodisch werken. Je leert niet alleen een begeleidingsplan te schrijven, maar ook doelgericht volgens dit plan te werken. We besteden daarnaast veel aandacht aan je persoonlijke vorming.

Locaties

Verlengde Visserstraat 20

Groningen

Op onze school werken de studenten voor en met mensen. Dat betekent dat er naast het opdoen van kennis en vaardigheden ook veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. Wij verzorgen modern en interactief onderwijs, waarbij de praktijk een belangrijk onderdeel is.

Adres

Verlengde Visserstraat 20
9718 JB Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen