;

Gespecialiseerd pedagogisch medewerker

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
3 jaar
Crebo
25697
Locatie
Meerdere locaties
Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker

Alles over deze opleiding

Als gespecialiseerd pedagogisch medewerker geef je opvang, zorg en begeleiding aan kinderen en jongeren die wat extra hulp nodig hebben bij hun ontwikkeling. Je kunt aan de slag bij onder andere een kindercentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang of een medisch kleuterdagverblijf.

Over jou

  • Je bent geduldig
  • Je kunt je goed inleven in een ander
  • Je staat stevig in je schoenen

Je krijgt les vanuit de beroepspraktijk. Dat doen we met behulp van kenmerkende praktijksituaties. Zo ontwikkel je de kennis, houding en vaardigheden die je nodig hebt om je toekomstige vak goed te kunnen uitoefenen. 

Een belangrijk onderdeel van de opleiding vormt het methodisch werken. Je leert niet alleen een begeleidingsplan te schrijven, maar ook doelgericht volgens dit plan te werken. We besteden daarnaast veel aandacht aan je persoonlijke vorming.

Locaties

Sportparklaan 5

Stadskanaal

Naast een school, zijn wij ook een ontmoetingsplaats van onderwijs, bedrijfsleven, instellingen, branches en sportverenigingen. Deze combinatie zorgt voor een perfecte mix van theorie en praktijk.

Wij verzorgen opleidingen in de sectoren zorg en welzijn, techniek en zakelijke dienstverlening. Vanaf dag één staat alles wat onze studenten doen in het teken van hun toekomstige beroep.

Adres

Sportparklaan 5
9502 CW Stadskanaal

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen