Groningen Verlengde Visserstraat 20 01

Verlengde Visserstraat 20

Locatie
Groningen

Op onze school werken de studenten voor en met mensen. Dat betekent dat er naast het opdoen van kennis en vaardigheden ook veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. Wij verzorgen modern en interactief onderwijs, waarbij de praktijk een belangrijk onderdeel is.

Wij bieden onderwijs in diverse richtingen zoals assisterenden in de gezondheidszorg, verzorging en verpleging, en sociaal-agogisch werk. Wij zien onze school als een inspirerende (leer)omgeving, waar studenten hun loopbaanwensen kunnen realiseren om succesvol deel te nemen aan de maatschappij.

Andere locaties waar ook lessen voor onze studenten plaatsvinden zijn het Sportcentrum Europapark en de Diamantlaan in Groningen.

Contact

088 230 9999

Adres

Verlengde Visserstraat 20
9718 JB Groningen
Bekijk op Google Maps

Postadres

Postbus 1225
9701 BE Groningen

Neem een kijkje op deze locatie!

Parkeren tijdens Open Dag

Kom je met de auto naar de Open Dag, dan kan je betaald parkeren in parkeergarage Westerhaven of in parkeergarage Ossemarkt. Vanaf daar is het 15 minuten lopen naar de locatie. Je kunt ook parkeren in de straten rondom de school. Let op: op straat is het tijdens de Open Dagen betaald parkeren tot 24:00 uur.

In en rond de stad Groningen zijn verschillende wegwerkzaamheden en wegafsluitingen. Houd rekening met verkeershinder. Bekijk de actuele verkeersinformatie op groningenbereikbaar.nl.