;

Servicemedewerker Breed

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 2
Duur
2 jaar
CreboNr
26007
Locatie
Meerdere locaties
Servicemedewerker Breed - BOL

Alles over deze opleiding

Banen veranderen snel en functies worden steeds vaker gecombineerd. Organisaties zijn daarom op zoek naar breed inzetbare medewerkers. Als servicemedewerker breed heb je veel kennis en ervaring in de sector 'zorg en welzijn' of 'economie en ondernemen'. Je hebt een afwisselende baan, waarin geen dag hetzelfde is. Je kunt werken in de horeca, in een winkel of in de zorg.

Over jou

  • Je kunt je goed inleven in een ander
  • Je kunt goed werken onder tijdsdruk
  • Je bent betrouwbaar

De opleiding duurt twee jaar. Je werkt zelfstandig aan opdrachten, maar ook in projectgroepen. Tijdens het eerste jaar leer je van alles over dienstverlening. We oefenen veel, vooral in de beroepscontext. Zo krijg je een goed beeld van het werk binnen de gebieden Zorg & Welzijn en Handel & Ondernemerschap. Aan het einde van het eerste jaar maak je een keuze voor één van deze gebieden. Hier ga je je het tweede leerjaar op specialiseren.

Locaties

Sportparklaan 5

Stadskanaal

Naast een school, zijn wij ook een ontmoetingsplaats van onderwijs, bedrijfsleven, instellingen, branches en sportverenigingen. Deze combinatie zorgt voor een perfecte mix van theorie en praktijk.

Wij verzorgen opleidingen in de sectoren zorg en welzijn, techniek en zakelijke dienstverlening. Vanaf dag één staat alles wat onze studenten doen in het teken van hun toekomstige beroep.

Adres

Sportparklaan 5
9502 CW Stadskanaal

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen