;

Retailmanager

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
3 jaar
Crebo
25807
Locatie
Meerdere locaties
Retailmanager

Alles over deze opleiding

Als retailmanager werk je als leidinggevende in een winkel. Je geeft leiding aan een verkoopteam en werkt volgens de richtlijnen van het hoofdkantoor. Je weet alles van en bent verantwoordelijk voor het assortiment, online/offline productpresentatie, inkoop/verkoop, de goederenstroom, hospitality en het personeelsmanagement.

Over jou

  • Je bent ondernemend
  • Je bent klantgericht en proactief
  • Je neemt verantwoordelijkheid voor je beslissingen

Om je goed voor te bereiden om in een winkel te werken, leer je op school de kennis en vaardigheden die je daarvoor nodig hebt. Je oefent zoveel mogelijk met concrete werkzaamheden uit de winkelpraktijk. Zo leer je alles over het verkoopproces, zoals de productpresentatie, inkoop en verkoop, de goederenstroom en het personeelsmanagement. Verder krijg je les in retailconcepten, beleidsvoering, het maken van een bedrijfsplan en e-commerce. Een belangrijk deel van je opleiding bestaat uit stagelopen in de winkel.

De opleiding Retailmanager BOL aan de Hora Siccamasingel in Groningen wordt gegeven in samenwerking met Alfa-college.

Locaties

Sportparklaan 5

Stadskanaal

Naast een school, zijn wij ook een ontmoetingsplaats van onderwijs, bedrijfsleven, instellingen, branches en sportverenigingen. Deze combinatie zorgt voor een perfecte mix van theorie en praktijk.

Wij verzorgen opleidingen in de sectoren zorg en welzijn, techniek en zakelijke dienstverlening. Vanaf dag één staat alles wat onze studenten doen in het teken van hun toekomstige beroep.

Adres

Sportparklaan 5
9502 CW Stadskanaal

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen