;

Retailspecialist

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 3
Duur
2 jaar
Crebo
25809
Locatie
Meerdere locaties
Retailspecialist

Alles over deze opleiding

Als retailspecialist werk je in een adviesfunctie in een winkel. Je bent voor de klant en je collega’s de expert op het gebied van het assortiment, de branche, winkelpresentatie en -promotie. Je gebruikt deze kennis om verkoopgegevens om te zetten naar een optimale verkoopomgeving en klanten aan je winkel te binden.

Over jou

  • Je bent klant en adviesgericht
  • Je kunt snel schakelen
  • Je bent ondernemend en actief

Om je goed voor te bereiden om in een winkel te werken, leer je op school de kennis en vaardigheden die je daarvoor nodig hebt. Je oefent zoveel mogelijk met concrete werkzaamheden uit de winkelpraktijk. Zo leer je alles over de producten, adviesvaardigheden en branchespecifieke regels en procedures. Verder krijg je les in winkelpresentatie, promotie, verkopen, het begeleiden van collega’s en e-commerce.

Een belangrijk deel van je opleiding bestaat uit stage in de winkel.

Locaties

Sportparklaan 5

Stadskanaal

Naast een school, zijn wij ook een ontmoetingsplaats van onderwijs, bedrijfsleven, instellingen, branches en sportverenigingen. Deze combinatie zorgt voor een perfecte mix van theorie en praktijk.

Wij verzorgen opleidingen in de sectoren zorg en welzijn, techniek en zakelijke dienstverlening. Vanaf dag één staat alles wat onze studenten doen in het teken van hun toekomstige beroep.

Adres

Sportparklaan 5
9502 CW Stadskanaal

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen