;

Business sales

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
3 jaar
Crebo
25877
Locatie
Hora Siccamasingel 177, Groningen
Business Sales

Alles over deze opleiding

De opleiding Business sales bereidt je voor op het beroep (junior) accountmanager. Als accountmanager bezoek je de belangrijke zakelijke klanten van jouw bedrijf. Jij bent daar verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van de relatie. Je krijgt energie van het commercieel samenwerken en leert deals te sluiten. Jouw persoonlijkheid en kennis van zaken geeft de doorslag bij de klant.

Over jou

  • Je bent commercieel ingesteld
  • Je komt enthousiast over
  • Je kunt goed met mensen omgaan

Tijdens deze opleiding leer je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het vak. Naast de algemene vakken leer je over marketing, sales, commercieel rekenen en natuurlijk accountmanagement.

Een goede accountmanager heeft, naast een open persoonlijkheid, kennis van zijn business. Hij heeft interesse in de klant, weet wie de concurrenten zijn, welke producten er op de markt zijn en is steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Deze onderwerpen komen tijdens de opleiding allemaal aan bod.

De vakken voor deze opleiding zijn gericht op de praktijk, zodat de theorie goed toegepast kan worden in het beroep van de accountmanager. Alles wat je op school aangeboden krijgt, wordt in samenwerking met het bedrijfsleven actueel gehouden. Je leert dus écht wat er in de praktijk van je wordt gevraagd.

De opleiding Business sales (Junior accountmanager) aan de Hora Siccamasingel in Groningen wordt gegeven in samenwerking met Alfa-college.

Locaties

Hora Siccamasingel 177

Groningen

Onze school geeft opleidingen in de administratieve, financiële en commerciële sector en op het gebied van (internationale) retail en ondernemerschap. Daarnaast is het Johan Cruyff College gevestigd in onze school.

Adres

Hora Siccamasingel 177
9721 HE Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen